Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gijon

Zbog Bilićeve ozljede Sporting razmišlja o pojačanju

Mate Bilić
Arhiva VL
09.12.2009.
u 13:44

Napadač Sportinga iz Gijona i hrvatske reprezentacije Mate Bilić bio je na još jednom pregledu magnetskom rezonancijom.

Razlog je edem koji je otežao snimanje u utorak pa je Bilić naručen ponovno kako bi snimke bile jasnije, a dijagnoza i procjena oporavka ozljede mišića zadnje lože desne noge preciznije.

Magnetska rezonanca ozlijeđenog predjela bedrenog mišića desne noge pokazala je da će napadač Sportinga iz Gijona Mate Bilić izvan travnjaka provesti sljedećih mjesec dana.

Preciznije, pri jednom grčevitom pokušaju stizanja lopte početkom drugog poluvremena nedjeljnog gostovanja kod Tenerifa zadnja loža desne noge nije izdržala. Bilić je zaradio napuknuće mišića drugog stupnja. U liječničkoj službi kluba procjenjuju da će mu za oporavak trebati tridesetak dana.

Dr. Gonzalo Revuelta potvrdio je da je četverotjedna stanka najoptimističniji mogući ishod ozljede.

Španjolski su, pak, novinari trenera momčadi iz Gijona Manuela Preciada pitali sprema li se Biliću potražiti zamjenu tijekom siječanjskoga prijelaznog roka.

- Pravog je centarfora jako teško pronaći na brzinu. Vidjet ćemo kako će se razviti situacija s Bilićem. U svakom slučaju, morat ćemo o svemu dobro promisliti – rekao je Preciado.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije