Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nijemci pokrenuli hajku

Zbog autogola osumnjičen još jedan Hrvat – M. Miletić!

Marinko Miletić
AFP
07.12.2009.
u 18:56

Za njemačke medije zbog braće Šapina postali su sumnjivi gotovo svi Hrvati koji igraju u tamošnjim klubovima, naročito niželigaškim.

Na listi osumnjičenih sada je i Marinko Miletić (29), nogometaš Oberhausena koji je ove subote postigao autogol kojim je njegova momčad izgubila u utakmici posljednjega jesenskog kola druge lige protiv Münchena 1860 s 0:1. Uoči utakmice izvjesni sudac Hellmut Krug upozorio je da je utakmica pod sumnjom zbog ogromnih uplata na minimalnu pobjedu gostiju, što se na kraju i dogodilo.

Utakmicu je odlučio autogol Marinka Miletića u 63. minuti, no svi koji su gledali utakmicu tvrde da je hrvatski nogometaš bio potpuno nemoćan pri pogotku koji se dogodio na vrlo teškom, blatnjavom terenu. Čelnici Oberhausena ljutiti su zbog sumnji koje su izrečene na njihov račun čak i prije početka utakmice sa “zehcigerima”.

Komentara 2

IV
ivokroate
20:50 07.12.2009.

07.12.2009. u 20:19h EU@Janez j ne brini,budete se vi brzo vrnuli i to bez ijedng gola i boda......

DO
domingo1981
20:31 07.12.2009.

.. i tako ivica i hrvatska repka otisl u istru i popisali se u lijepi hrvatski piranski zaljev i gledali slovence kako dobivaju visoki tlak od sekirancije pa upita uciteljica ivicu: Jel bi dao piran za nastup na SPu? A ivica kaze: Za dvije godine ce mo mi opet ici na zagrijavanje za EP u sloveniju dok ce oni i dalje dobivati mozdane udare od vjecitoga sekiranja... i tako slovenci opet na koncu ostali na suhom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije