Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKI TRIJUMF
Povratak na članak

Zbilo se novo međugorsko čudo, ovaj put u Cincinnatiju

- Ivan i ja smo iz iste ulice, a njegov brat Mladen i ja smo ista generacija i zajedno smo išli u školu, tako da smo praktično zajedno počeli i s tenisom. Prvi susret s Ivanom mi je malo u magli, mislim da je to bilo na turniru u Međugorju gdje su dolazili igrači iz Hercegovine, ali i iz Dalmacije - otkrio nam je u jednom razgovoru Marin.

Komentari 5

VI
veliki_izdajnik
19:18 23.08.2016.

Kad se sjeti da je Bosanac, onda osvaja.

VL
DU
Deleted user
11:41 24.08.2016.

Fantastican uspjeh nasih u Cincinnatiju: titule Cilica i Dodiga i prolazak nase mlade nade Corica do cetvrtfinala. Sve cestitke nasim tenisacima!

VL
BA
barbaizamerike
19:09 23.08.2016.

Tajna:ja sam cuo da je u sezoni kupina najbolji jer mu one ojacaju ionako jako krv.Bravo Marine

VL
ZI
zico
00:35 24.08.2016.

svaki put kad se osvoji medalja gospa je zaslužna a kad je kaos otkaz treneru.....ajde više....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.