Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OPCIJE

Završnica NBA sezone u Las Vegasu ili u Disney Worldu?

NBA: Orlando Magic at Washington Wizards
Foto: Brad Mills/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.05.2020.
u 23:01

Već neko vrijeme priča se o Las Vegasu kao gradu u kojem bi se mogla održati karantenska završnica sezone

Vodstvo NBA lige pod svaku cijenu želi okončati započetu sezonu pa na stolu ima dvije opcije kako i gdje to učiniti.

Već neko vrijeme priča se o Las Vegasu kao gradu u kojem bi se mogla održati karantenska završnica sezone. Taj projekt uobličili su ljudi iz MGM Resorts Internationala koji NBA ligi nude na raspolaganje svojih 13 hotela na glavnoj lasvegaškoj ulici (Strip) gdje bi bilo moguće smjestiti igrače, njihove obitelji, klupski personal, suce... Momčadima bi na raspolaganju bila 24 košarkaška terena od kojih bi pet bilo pokriveno televizijskim kamerama.

Nešto slično u stanju je osigurati i Disney World, tematski park u okolici Orlanda, koji također ima dovoljno smještajnih kapaciteta i dvorana da se može odigrati završnica sezone natjecanja u kojem sudjeluje 30 klubova, a svi oni putuju na utakmice s po 40-50 osoba. Dok se dvije velike kompanije iz uslužnih djelatnosti natječu za veliki posao, mnogi generalni menadžeri NBA klubova izražavaju svoju zabrinutost za članove osoblja starije od 60 godina, među kojima ima i trenera, pomoćnika, liječnika, fizioterapeuta, ali i visokih klupskih dužnosnika.

Ključne riječi
nba

Komentara 2

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:51 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:53 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije