Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S osam godina mlađim

Zatrudnjela jedna od najljepših svjetskih sportašica!

jelena isinbajeva
01.02.2014.
u 19:15

Isinbajeva trenutno obavlja počasnu funkciju gradonačelnice Olimpijskog sela u Sočiju, a na pitanje o trudnoći samo se nasmiješila

Svjetska prvakinja i rekorderka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva je trudna! Tako pišu ruski mediji, no vijest da 31-godišnja atletičarka očekuje prvo dijete zasad nije potvrđena kao niti informacija da je otac djeteta 23-godišnji bacač koplja Nikita Petinov.

Isinbajeva trenutno obavlja počasnu funkciju gradonačelnice Olimpijskog sela u Sočiju, a na pitanje o trudnoći samo se nasmiješila.

- Nemam komentara. Sve je odlično - kazala je. Mediji podsjećaju da je prije nekoliko mjeseci Isinbajeva govorila kako bi voljela imati dijete prije Olimpijskih igara koje će se 2016. održati u Brazilu.

>>Isinbajeva se vraća jer joj je dosadio običan način života
 

Komentara 11

ĆA
ćaćaća
19:26 01.02.2014.

da mi znati kako joj se to desilo...

Avatar čai
čai
19:52 01.02.2014.

ona rastura motku , a on je dobar s kopljem našli su se

ĐO
đoništulić
19:42 01.02.2014.

I ja bi ju rado piknul

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije