Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U TENISU
Povratak na članak

Zašto smo podbacili? Nikad gora sezona u singlu, daleko smo od Mastersa

Dok nižemo sjajne rezultate u parovima, u pojedinačnoj konkurenciji naši tenisači (Čilić, Ćorić..) i tenisačice (Martić, Vekić...) ove su godine sasvim podbacili

Komentari 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:19 19.09.2021.

Nadam se da Cilicu dobro ide barem u braku kad je vec ovako potonuo na teniskim terenima otkad se ozenio! Ponekad imam osjecaj da on s nestrpljenjem ocekuje svoj poraz na turniru, tako da se moze sto prije vratiti doma! Steta za Corica, bas kad sam pomislio da bi mogao do Top 10, i poceti osvajati i neke jace turnire, on se ozlijedio i ne igra vec mjesecima. Ne znam sto se dogadja s Petrom Martic, mislim da nije ostvarila karijeru kakvu je mogla i trebala. Ana Konjuh se dugo mucila s ozljedama, "bezbroj" operacija, nadam se da je sanirala to sto ju je mucilo, ako je zdravlje posluzi ona jos uvijek moze mnogo napraviti, mozda cak uci i u elitno drustvo Top 10. Domet Donne Vekic je otprilike Top 50, u najboljem slucaju Top 30, cini mi se ponekad da je njoj mnogo vazniji njen izgled nego njena igra... Ono sto me brine je to sto nema nikog u dobi od 15-ak godina tko odskace od drugih i obecava. Ili mozda i ima samo ja ne znam za njih?

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
13:28 19.09.2021.

Nikad neću razumjeti kako je jedan tako dosadan sport tako medijski razvikan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.