Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV KLOSE:

Zašto sam još uvijek tako dobar? Zato što svakog dana zaspim u 21:30

Klose
Foto: import
23.06.2014.
u 10:20

- Ušao sam kad smo gubili i nakon dvije minute postigao pogodak. Mojoj sreći nije bilo kraja - kaže Klose.

Njemačka i Gana odigrale su povijesnu utakmicu. Ne zbog 2:2 u drugom kolu svoje skupine. Utakmica će se pamtiti po tome što je Miroslav Klose (36) postigao svoj 15. pogodak na svjetskim prvenstvima i tako stigao Brazilca Ronalda, koji također ima 15 postignutih pogodaka. No, Klose će odigrati još najmanje dvije utakmice na ovom prvenstvu, što bi značilo da bi mogao ostati sam na vrhu strijelaca u povijesti svjetskih prvenstava.

"Dobro došao u klub", napisao je Ronaldo na svom Twitter profilu.

Obojica iza sebe imaju nastupe na četiri svjetska prvenstva. Statistika kaže da je Klose sedam pogodaka zabio desnom nogom, samo jedan lijevom te sedam glavom. Ronaldo je, pak, uknjižio 11 pogodaka desnom nogom, tri lijevom i samo jedan glavom.

Brazilac je ipak još uvijek učinkovitiji jer ima jednu asistenciju više od Klosea (četiri prema tri).

- Svaki igrač uvijek radije želi ući u igru kada njegova momčad pobjeđuje. Ušao sam kad smo gubili i nakon dvije minute postigao pogodak. Mojoj sreći nije bilo kraja – istaknuo je Klose, koji je priznao da mu nije problem sjediti na klupi i čekati svoju priliku. Priznao je tajnu kako je još uvijek u dobroj kondiciji.

- Puno spavam. Najkasnije liježem u 21.30 sati.

Zanimljivo je da su na utakmici igrali brat protiv brata – Jerome Boateng za Njemačku, a Kevin-Prince za Ganu.

- S bratom nemam nikakav kontakt tijekom Svjetskog prvenstva. Poslije utakmice smo se samo pozdravili i poželjeli sreću jedan drugome – rekao je Jerome.

>> Ronaldo poručio njemačkoj legendi: Klose, dobrodošao u klub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije