Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijani se pitaju

'Zašto je Mandžin menadžer bio na susretu Juventus - Real?'

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
16.11.2013.
u 11:20

Tuttosport piše da je Juventus ozbiljno zainteresiran za hrvatskog reprezentativca i da je krenuo u akciju

Odlične igre Marija Mandžukića za Bayern natjerale su brojne europske novinare da sve češće pišu o njemu. Isto tako, natjerale su i brojne europske klubove da ozbiljno ispitaju mogućnost da ga dovedu u svoje redove.

Tako talijanski Tuttosport piše da je Juventus ozbiljno zainteresiran za hrvatskog reprezentativca i da je krenuo u akciju. Talijani pišu da je Mandžin menadžer Ivan Cvjetković 5. studenog viđen u Torinu na utakmici između Juventusa i madridskog Reala.

"Mandžukić će uskoro dobiti konkurenciju u Bayernu, stiže Lewandowski. S obzirom na to da je njegov menadžer viđen u Torinu, moglo bi to značiti da su počeli pregovori s Juventusom", piše Tuttosport.

No, ono što Tuttosport nije napisao, a svakako je zanimljivo, jest činjenica da je samo tri dana nakon spomenutog susreta u Španjolskoj procurila vijest da je Real počeo pregovore oko Mandžukića. Možda je Cvjetković zato bio u Torinu...

>>'Ancelotti je u ponedjeljak pregovarao oko transfera Mandžukića'

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
11:55 16.11.2013.

i ja sam bio na utakmici..

Avatar comandante
comandante
12:55 16.11.2013.

a mi se pitamo - zasto Mandžukic nije bio na Island . Hrvatska????

DU
Deleted user
12:14 16.11.2013.

Prije bih rekao da je Real zainteresiran za njegove usluge pošto im je devetka Benzema već neko vrijeme statist na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije