Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAFIČKI PRIKAZ

Zašto je Dinamo izgubio - pa Junior je stajao Matelu u krilu!?

Olympiakos - Dinamo
Slavko Midzor/PIXSELL
05.11.2015.
u 08:06

Plavi su imali svega četiri šanse, od toga je posebno atraktivna bila akcija za prvi Hodžićevu.

Dojam je da Dinamo nije zaslužio poraz u Grčkoj. No, kad se pogleda grafički pregled svih akcija, vidi se dominacija grčkoga prvaka.

Plavi su, naime, imali svega četiri šanse, od toga je posebno atraktivna bila akcija za prvi Hodžićevu. S druge strane, Olympiakosov pobjednički gol bila je lijepa akcija s jedne na drugu stranu...

Skoro trećinu utakmice igralo se na Dinamovoj polovici. I dok su plavi napadali gotovo izrazito po lijevoj strani, Olympiakos je koristio oba krila podjednako.

>> Grafički prikaz pogledajte na Goal.com

>> Kakav šok za Dinamo, Olympiakos u 90. minuti zabio za pobjedu!

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
15:40 05.11.2015.

Još bi zanimljivije bilo kad bi grafički prikazali svih 180 minuta. Dinamo bi imal i više udaraca i onih 100-postotnih prigoda al bi i rezultat za protivnika bil veći - 3:1. Tu priča počinje i završava. O taktici se bi dalo dost raspravljat.

DE
derin
16:11 05.11.2015.

Dinamo ima dosta dobrih pojedinaca, ali nema trenera da izvuče maksimum iz njih. Neki igrači su van forme pjaca, junior. Ako hajduk praktički s malo novaca može pronaći velazqueza na tržištu, onda je nevjerojatno da Dinamo ne može naći pravog lijevog beka.

LU
lucas
09:35 05.11.2015.

Ćoro je sinoć nadigran u svim elementima nogometne igre. U 90 minuta nije ćoro stvorio ni jednu šansu, gol je slučajan. Kod penala sudac je trbao ćoru isključiti igrača, ali nije, sudac je više oštetio Olimpijakos. Kakva je to igragra u kojoj momčad samo jednom zapuca na gol. Doli ćoro doli mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije