Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''BOLNICA'' U SVLAČIONICI

Zaraženi Olić i Pranjić upitni protiv Borussije

Danijel Pranjić
AFP
12.02.2010.
u 12:27

- To nije dobro. Kada igramo engleskim ritmom (dvije utakmice tjedno), to nikako nije dobro - kazao je trener Van Gaal.

Uoči utakmice 22. kola njemačkoga nogometnog prvenstva protiv Borussije Dortmund trener Bayern Münchena Louis van Gaal požalio se na zdravstveno stanje u vlastitoj svlačionici.

- Virus (crijevna viroza) uvukao nam se u svlačionicu - kazao je Van Gaal, čija će momčad protiv petoplasirane Borussije tražiti devetu uzastopnu prvenstvenu pobjedu.

Treninzima se nakon oporavka od želučanog virusa vraća Daniel van Buyten, kao i Jörg Butt (nakon ozljede gležnja) te Bastian Schweinsteiger (nakon ozljede bedrenog mišića), ali njihovi su nastupi pod upitnikom.

Upitni su i nastupi hrvatskih reprezentativaca Ivice Olića i Danijela Pranjića, koji nisu nastupili ni u utakmici četvrtfinala DFB Pokala sredinom tjedna zbog crijevne viroze, kao i Mirslava Klosea zbog ozljede gležnja.

- To nije dobro. Kada igramo engleskim ritmom (dvije utakmice tjedno), to nikako nije dobro - dodao je nizozemski stručnjak koji se i sam požalio na bolove u trbuhu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije