Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogreb u petak

Zarađuju na smrti boksačke legende Muhammada Alija

Muhammad Ali poses with gloves in this undated portrait.Mandatory Credit: Action Images / Sporting Pictures/File Photo EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Action Images/PIXSELL
1/9
09.06.2016.
u 10:49

Zgrožen sam što će neki pokušati profitirati od ulaznica za komemoraciju. Muhammad Ali je želio da to bude besplatno - izjavio je glasnogorvnik Alijeve obitelji.

Jedan od najvećih sportaša u povijesti Muhammad Ali preminuo je prošle subote u 74. godini života, a u petak će biti pokopan u svom rodnom gradu Louisvilleu.

Tužna vijest u trenutku je obišla cijeli svijet. Američka boksačka legenda bio je svjestan da mu se bliži kraj, pa se zadnjih godina pripremao za taj trenutak.

Uvijek je govorio da kada umre ulazak na komemoraciju bude besplatan. Tisuće ljudi stajalo je u redu satima prije početka podjele ulaznica. 

Mnogi štovatelji boksačke legende vratili su se kućama zadovoljni jer su znali da u rukama drže dio povijesti, a bilo je i onih koji su Alijevu komemoraciju vidjeli kao priliku za brzu zaradu.

Tako su neki putem interneta ponudili ulaznice na prodaju.

- Zgrožen sam što će neki pokušati profitirati od ulaznica za komemoraciju. Nadam se da će oni koji namjeravaju kupiti ulaznice od toga odustati. Muhammad Ali je želio da to bude besplatno, otvoren događaj za sve ljude - izjavio je glasnogorvnik Alijeve obitelji.

>>Will Smith i Lennox Lewis nositi će lijes Muhammada Alija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije