Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mike ashley

Zaradio 350 milijuna eura pa konobarici ostavio smiješnu 'bakšu'

Newcastle Takeover
Foto: Martin Rickett
1/2
13.10.2021.
u 11:30

Engleski mediji pišu kako je Ashley nakon višesatnog zabavljanja u kafiću odlučio platiti račun koji nije bio malen, a pri tome je odlučio ostaviti i bakšiš konobarici. No, svi su se razočarali kada su vidjeli o kojem se iznosu napojnice radi

Nakon 14 godina Mike Ashley je prodao Newcastle United i to za velikih 350 milijuna eura.

Nakon što je godinama bio u ratu s navijačima i nakon što je engleskog velikana doveo do ponora Premiershipa, na radost navijača, napustio je klub, a ova zarada nije niti njemu teško pala.

Tako je prodaju kluba Mohammedu Bin Salamanu odlučio proslaviti u jednom pubu, a budući da ima bogatstvo od 3.2 milijarde eura, svi su očekivali da se neće 'stisnuti'. No, njih pet, koliko ih je bilo s Ashleyem, se malo zeznulo.

File photo dated 27-10-2009 of File photo dated 09-11-2007 of Newcastle United Chairman Mike Ashley.
Foto: Owen Humphreys


Engleski mediji pišu kako je Ashley nakon višesatnog zabavljanja u kafiću odlučio platiti račun koji nije bio malen, a pri tome je odlučio ostaviti i bakšiš konobarici. No, svi su se razočarali kada su vidjeli o kojem se iznosu napojnice radi. Tek pet funti. 

Gazda puba 'Kings arms' rekao je za The Sun:

- Pića su samo stizala. Svi su bili u odijelima i uživali su, smijali se i zabavljali.  Izgledali su kao obična ekipa koja je došla na piće nakon posla.  Stigli su oko pola šest popodne i pili do 23 sata, kada se pub zatvorio. Mike je bio dobro raspoložen i ostavio je konobarici pet funti napojnice. Tko bi rekao da je upravo zaradio 300 milijuna  funti (350 mil. eura, op.a.).

Komentara 3

SS
sokac sa drave
11:44 13.10.2021.

Napojnice koje izmamljuju osmijeh na lice konobarica daju obicni ljudi tanjega dzepa.Milijarderi funkcioniraju sasvim drugcije kazu:Kada bi ja djelio velike napojnice onda nikada nebi bio milijarder.Pa onda da mu zazelimo dabogda imao pa onda ne imao.

JO
josippo
14:14 13.10.2021.

Odkad je 6 eura malo?

DU
Deleted user
12:58 13.10.2021.

Bakša ? Napojnica , manča , trinkgeld .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije