Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO
Povratak na članak

Zarađivat će dvostruko više od Modrića! Hrvatska ima novog najplaćenijeg sportaša

U 399 utakmica odigranih u NBA Bogdanović je imao prosjek 13.3 koševa i 3.4 skoka. Prošle je sezone hrvatski reprezentativac odigrao 81 utakmicu i stigao do prosjeka od 18 koševa po utakmici, 4.1 skoka i 2.0 asistencije, dok mu je šut s linije trice iznosio 42.5 posto

Komentari 3

GR
gragakarlovac
15:13 01.07.2019.

Babo solidan iznad prosjecni NBA-ovac a zaraduje duplo vise od Modrica koji je jedan od najbolji na svijetu. Nema do Amerike!

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
08:59 01.07.2019.

Hercegovac nas Babo Beretta najplaceniji hrvat!! Bas mi je drago!!

VL
PO
PowerPoint
09:47 01.07.2019.

Ono što je posebno degutantno kod večernjeg, od stvarno pun kufer stvari, u danima prije početka prijelaznog roka, uopće ovom smiješnom listu nije bilo bitno gdje će Bogdanović završiti nego samo da je "najbogatiji sportaš"...dobro da niste još stavili slike njegove gole cure...odurni ste!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.