Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Zaprešićani odbijancima do 3:1 protiv Puljanima, Dragovoljci slavili

Dragovoljac - Inter (1)
Boris Šćitar
18.03.2011.
u 18:57

Pobjedom nad pulskom Istrom (3:1), nogometaši zaprešičkog Intera vratili su se na treće mjesto na tablici Prve HNL. Hrvatski dragovoljac je slavio protiv Karlovca 1:0

Pobjedom nad pulskom Istrom (3:1), nogometaši zaprešičkog Intera vratili su se na treće mjesto na tablici Prve HNL. Tamo će i ostati barem do danas, a možda i duže ukoliko Zagreb ne izgubi od Splita. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih 15 minuta.

Zaprešićani su postigli dva pogotka tako da se su se lopte nakon uidaraca Kramarića i Balića odbijale od "zelenih", promijenivši smjerove i prevarivši gostujućeg vratara. Nakon brzog vodstva domaćih Puljani kao da su se predali i nisu previše igrali prema naprijed. Kada se bližio prvih pola sata igre Inter je postigao svoj treći pogodak. Kramarić je sjajno nabacio iz slobodnog udarca u peterac gostiju gdje je "poletio" Balić čija je lopta našla put ka mreži.

U drugom poluvremenu gledali smo puno slabiji nogomet. Domaći su se zadovoljili visokim vodstvom i bili su nezainteresirani da ga povećaju, a gosti su barem pokušavali smanjiti. Imali su puno veći broj udaraca na vrata, a bolju igru u nastavku okrunili su počasnim pogotkom Plantića. Za izjednačennje ipak nije bilo vremena.

Hrvatski dragovoljac je na SRD Stjepan Spajić pobijedio Karlovac 1:0. Pogodak za domaćine zabio je Brozović u 80. minuti.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Harmanlipa
23:27 18.03.2011.

Da, \"krasani\" ste vi novinari, obojica! A ne spomenuste sve one brojne i velike šanse Intera? Jasno, pa ne igra ljubljeni Dinamo, sveta krava grada Zagreba i Hrvatske!! Bilo je za očekivati!!!! Zato ćete u Subotu ispaljivati plotune hvaljenja svomevome mezimčetu Dinamu!! Jadno i bijedno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije