Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan ždrijeb

Žapcima lakša skupina u Kupu, Jadranu pobjeda u Eurokupu

Mladost
Marko Prpić/PIXSELL
02.10.2015.
u 09:05

U skupini A su Primorje, Jug, POŠK i Medveščak, a u skupini B Mladost, Mornar, Jadran i Solaris.

U hrvatskom vaterpolu odlučili su maksimalno štedjeti pa će natjecanje u Kupu organizirati kroz dva turnira (neće se igrati po kup-sustavu).

Jučer je u prostorijama HVS-a obavljen i ždrijeb. U skupini A su Primorje, Jug, POŠK i Medveščak, a u skupini B Mladost, Mornar, Jadran i Solaris. Po dvije najbolje momčadi iz svake skupine nastupit će na završnom turniru.

Splitski Jadran započeo je nastup na kvalifikacijskom turniru Eurokupa u Budimpešti. U prvom kolu Splićani su poraženi od domaćeg Ferencvarosa sa 8:11, ali su zato u drugom bili bolji od njemačkog Esslingena s 15:9.

Drugom splitskom klubu, Mornaru, bit će puno lakše jer je domaćin turnira u Splitu. 

>>Što će donijeti "hokejaške" izmjene u najboljim hrvatskim klubovima?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije