Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Žapci love minus 6, Jug prvu pobjedu protiv Primorja

Primorje Jug
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
09.04.2014.
u 08:15

U uzvratnom finalnom dvoboju Eurokupa Mladost će u Zagrebu protiv Spartaka (18, SPTV, prihod ide obitelji Biljanović) loviti minus šest iz prve utakmice (5:11).

Europska vaterpolska srijeda donosi nam dvije iznimno atraktivne utakmice. U uzvratnom finalnom dvoboju Eurokupa Mladost će u Zagrebu protiv Spartaka (18, SPTV, prihod ide obitelji Biljanović) loviti minus šest iz prve utakmice (5:11).

U 9. kolu Lige prvaka na rasporedu je hrvatski derbi između Juga i Primorja (18.50, HTV 2). Jugaši nisu uspjeli pobijediti primorjaše ni u jednom od pet ovosezonskih susreta.

>> Uzvratna finalna utakmica LEN Euro kupa u Zagrebu ima i humanitarni karakter

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije