Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka pobjeda

Žapci lako s KPK-om, ali Bajić nije zadovoljan

Mladost i KPK susreli se u 1. kolu Prvenstva Hrvatske
Marin Tironi/PIXSELL
03.10.2020.
u 22:29

Bila je očita razlika u kvaliteti, ali mislim da smo to trebali kvalitetnije i ozbiljnije odraditi od početka, napomenuo je učitelj žabaca

Na otvaranju nove sezone, u prvom kolu Prve hrvatske vaterpolske lige, Mladost je u Zagrebu očekivano pobijedila korčulanski KPK visokim rezultatom - s 21:7 (4:2, 7:2, 7:2, 3:1). No, bilo je i zanimljivih detalja, kao onaj, primjerice, da su gosti poveli s 1:0 (pogotkom iz peterca), da su imali i 2:2, da je Bušlje već nakon dvije minute imao dvije osobne pogreške te da je trener domaćih Zoran Bajić odmarao sidraša Cosmina Radua.

- Bila je očita razlika u kvaliteti, ali mislim da smo to trebali kvalitetnije i ozbiljnije odraditi od početka - napomenuo je Bajić.

Pogotke za Mladost postigli su: J. Vrlić (6), Harkov (3), Bukić (3), Dašić (2), Lazić, Visković, L. Bajić, L. Vrlić, Miloš, Biljaka i Brnetić.

Ostali rezultati: Mornar - Galeb MR 16:8, Jadran - Zadar 1952 28:5, Solaris - Medveščak 14:7, Primorje EB - POŠK 18:8 (Jug AO je bio slobodan).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije