Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo će najbolji s EP-a?

Žapci će još danas čekati odgovor Vanje Udovičića

'27.08.2010., Zagreb - Vaterpolska reprezentacija Srbije odlazi na trening uoci EP Zagreb 2010. Vanja Udovicic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
14.09.2010.
u 09:19

Sam Udovičić u beogradskim je medijima demantirao da prelazi u Mladost. No, vrijeme ne radi za njega i morat će spustiti cijenu.

Len je za još dva dana produljio rok za prijavu igrača za novu klupsku sezonu, pa je i Mladost mogla izaći ususret molbi oca Vanje Udovičića (koji živi u Puli) da do utorka pričeka njegov konačni odgovor. Na Savi ne žele točno reći koliko su ponudili i službeno najboljem vaterpolistu Europe.

– Ponudili smo mu svakako manje od njegove realne cijene, ali mi moramo paziti da ne dođemo u situaciju u kojoj ne bismo mogli izvršiti novčane obveze prema našim igračima. Nismo ga željeli podcijeniti, ali morali smo biti realni. Osobno mislim da smo jako daleko od realizacije tog transfera – ostao je zakopčan direktor Mladosti Tomislav Družak.

Znajući kolika su primanja i najboljih igrača Mladosti, sumnjamo da su žapci kapetanu srbijanske reprezentacije mogli ponuditi više od 80.000 eura po sezoni. To je premalo za Vanju koji traži najmanje 150.000. Ali kako još uvijek nije pronašao klub, vrijeme radi protiv njega. I možda će morati spustiti cijenu. On je pak u beogradskim medijima demantirao da prelazi na Savu.

– Ne prelazim u Mladost. Razgovaram s nekoliko klubova, ali još ništa nisam potpisao – izjavio je Vanja Udovičić.

Doznajemo da je Vanja, osim Zagrepčanima, svoje usluge ponudio Savoni, Olympiakosu, Jugu, Budvi i hercegnovskom Jadranu. No, za sve je te klubove 150.000 eura (pre)veliki novac.

Izbornik srbijanske reprezentacije Dejan Udovičić želio bi da Vanja karijeru nastavi u nekom srpskom klubu.

– Nemam objašnjenja zašto našeg kapetana za kojim se jagmi pola Europe ne traži nijedan srpski klub – kazao je Dejan Udovičić. (af)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije