Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
All-Star vikend

Zapad pobijedio Istok u utakmici punoj rekorda i odličnih poteza

All-Star, Zapad - Istok
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2015.
u 09:42

- Nevjerojatno je igrati ovakvu utakmicu. Pravi blagoslov u hramu košarke, a to Madison jest - rekao je nakon utakmice Westbrook

Noćas je završen All-Star vikend. Nakon što su u petak snage odmjerili najbolji novaci NBA lige, u subotu održana natjecanja u zakucavanjima i tricama, noćas su u pravom spektaklu zaigrale najveće zvijezde lige. 

Bila je to prava revijalna utakmica bez obrana, a Zapad je u Madison Square Gardenu u New Yorku pobijedio Istok sa 163:158. Do pobjede ih je predvodio sjajni Russell Westbrook. On je postigao 41 koš i tako zamalo srušio rekord legendarnog Wilta Chamberlaina koji je prije 53 godine zabio jedan koš više.

- Nevjerojatno je igrati ovakvu utakmicu. Pravi blagoslov u hramu košarke, a to Madison jest - rekao je nakon utakmice Westbrook. Naravno, upravo on proglašen je MVP-em susreta. Najviše mu je pomogao James Harden s 29 koševa, osam skokova i osam asistencija, dok je kod poraženog Istoka LeBron James zabio 30 koševa.

Na ovoj utakmici oboreni su i neki rekordi. Obje momčadi kombinirano su postigle 321 koš, što je za tri poena bolje od dosad najefikasnije utakmice iz prošle sezone. A noćas je oboren i rekord po broju ubačenih trica. NBA zvijezde ubacile su ih čak 48, čak 18 više od dosadašnjeg rekorda koji je također postavljen lani.

Dodajmo kako su se na tribinama našli brojni poznati ljudi, a možda i najveće ovacije dobio je bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton.

>>Bogdanović: Bilo je sjajno, odoh se malo kupati u Santa Monicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije