Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODILI JE

Zanosna Srpkinja doživjela neugodnost, Zvezda će tužiti Švicarce

Tatjana Šajković
Foto: Printscreen
1/3
22.08.2019.
u 17:21

Žalila se i Crvena zvezda jer je njihova zaposlenica Tatjana Šajković pogođena bocom u ruku. Dogodilo se to nakon utakmice dok je Šajković išla u miks zonu, ali nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Nogometaši Crvene zvede odigrali su 2:2 protiv Young Boysa na sinoćnjem gostovanju u Bernu i tako s puno optimizma dočekuju uzvratnu utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Susret se obilježili i neredi, uoči utakmice došlo je do sukoba Delija i lokalnih ovisnika o drogi pa je morala intervenirati policija.

Žalila se i Crvena zvezda jer je njihova zaposlenica Tatjana Šajković pogođena bocom u ruku. Dogodilo se to nakon utakmice dok je Šajković išla u miks zonu, ali nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Šajković radi u odnosima s javnošću beogradskog kluba, a široj je javnosti poznata zbog atraktivnog izgleda.

"Žalimo zbog incidenta i ispričavamo se osobi zaposlenoj u Crveno zvezdi. Pokušat ćemo na video snimci pronaći krivca i privesti ga licu pravde", poručili su iz Young Boysa, prenose srbijanski mediji.

Iz Zvezde su ovaj incident prijavili Uefi pa se čeka odluka o eventualnoj kazni švicarskom klubu.

Foto: Printscreen

Ključne riječi

Komentara 21

YI
yoca iz amsterdama
18:12 22.08.2019.

Što god napišem, budem blokiran. I ovdje i na 24 časa i na fejsu.... Toliko o slobodi govora. Odlučio sam se promjeniti.... Dakle ovako.... Toliko mi je žao ove lepe zanosne srpkinje da ću ceo dan da lijem suze, aa čak razmišljam da nosim crninu. Obzirom da sam usvojen, roditelji mi žive u istopolnoj zajednici, lepo sam odgojen i vaspitan. Zaboravih reći, a mislim da je to jako važno, imam dva(e) tate, s tim da mi je jedan tata Judist, a drugi je pripadnik nacionalne manjine u Hrvatskoj. Svi se lepo slažemo. Još samo da se nadovežem vezano za ovaj, kako kažu incident u Kninu.... Mislim da ćemo da organizujemo prosved naše nacionalne manjine i tako dati podršku svim navijačima Zvezde van Srbije. Samo još nešto da priopštim, voleo bi da se slovo U izbaci iz upotrebe jer to slovo u nama budi sveopštu pomutmju, duševnu bol i žalost. Tako da mislim da bi da nam bude lepše npr. omiljena nam KUNA da se piše KNA Eto, toliko od mene za sada. Lep vam pozdrav, ma gde bili! .

Avatar MADO
MADO
17:46 22.08.2019.

Hrvati su u šoku zbog ovog događaja.

Avatar pendreck
pendreck
18:01 22.08.2019.

Pupkovec di si?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije