Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postaje novi vođa

Zanetti: Jako vjerujemo u Kovačića, on je budućnost Intera

Mateo Kovačić
04.04.2013.
u 09:05

Iz utakmice u utakmicu sve sam bolji, a mogu dati još više. U budućnosti mogu samo napredovati. Znam i neke nove poteze

Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Intera protiv Sampdorije (2:0) i odigrao solidnu utakmicu. Mateo dobiva sve veću minutažu i čini se kako se sada već ustalio u početnoj postavi milanske momčadi. Iako je još uvijek mlad, njegove zrele partije oduševljavaju mnoge. Nakon što ga je jučer nahvalio Palacio, o njemu se pohvalno izrazio i Javie Zanetti, kapetan i legenda kluba.

- Mateo je snažan, mlad igrač na kojega smo jako orijentirani. Trebao bi se osjećati ugodno i pokazati sve svoje kvalitete. Mislim da će biti budućnost ovog kluba i od njega jako puno očekujemo. Uvjeren sam da može ispuniti naša očekivanja - rekao je Zanetti.

I Goal.com nakon sinoćnje utakmice piše da se Kova nameće kao vođa.

\"\"Hrvatski talent odlično se uklopio u Stramaccionijev sustav, a u čini se da se u svakoj utakmici nameće kao vođa\".

A Kovačić uživa u svom novom klubu, na terenu djeluje sve opušteniji.

- Jučerašnja utakmica bila je teška, nije bilo lako pokrivati sredinu terena, ali najbitnije je da smo uspjeli pobijediti - rekao je Kovačić te zaključio:

- Sretan sam što sam ovdje. Iz utakmice u utakmicu sve sam bolji, a mogu dati još više. U budućnosti mogu samo napredovati. Znam i neke nove poteze.

>>>Palacio: Bolja smo momčad otkad je stigao Kovačić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije