Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U RUKOMETU Dvorana će biti puna svih pet dana natjecanja

Zalihe ulaznica za utakmice SP-a pri kraju

30.12.2008.
u 11:37

Rukometaši Hrvatske i Rusije prvi su isprobali osječku dvoranu i ostavili je na korištenje olimpijskim prvacima Francuzima, Mađarima, Rumunjima, Slovacima, Argentincima i Australcima, koji će u siječnju u njoj igrati utakmice Svjetskog prvenstva.

A tribine bi i u tih pet dana trebale biti pune kao i na susretu Hrvatske i Rusije. Naime, prodaja ulaznica za utakmice “osječke skupine” SP-a ide odlično, a organizatori očekuju kako će do kraja ove godine, najkasnije početkom iduće, sve već biti prodane.

Osamnaest dana prije prve utakmice SP-a zalihe ulaznica su pri kraju, a za susrete posljednjeg kola, u kojem se sastaju favoriti skupine Francuzi i Mađari, koji su najavili da će u Osijek doći u velikom broju, više ih nema.

– Ulaznice se još mogu kupiti na prodajnim mjestima Tiska u Esseker centru i na Trgu slobode – kazao nam je Goran Peterko.

U dvorani je do početka Svjetskoga prvenstva preostalo ušminkavanje tek nekoliko detalja, novinarske zone i komentatorskih mjesta na vrhu zapadne tribine. Inače, za SP-a bit će strog sigurnosni režim, koji je preksinoć položio ispit. Tribine su ispražnjene bez gužvi u samo nekoliko minuta.

Budući da je zabranjeno parkiranje u blizini dvorane, usmjeravani su vozači na parkirališta obližnjih trgovačkih centara, u čemu nije bilo problema.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije