Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samir Toplak
Povratak na članak

Zakuhalo se, nisam siguran da ovakav Dinamo može pobijediti Rudeš

Na Rujevici se okupilo pet tisuća navijača koji su zajedno proslavili 31. rođendan Armade

Komentari 2

Avatar mlijeko
mlijeko
11:44 09.05.2018.

Toplak nakon utakmice izjavi da su oni na Rujevici prvo poluvrijeme bili simpatična ekipa a drugo da nisu niti došli na utakmicu. I tako već zadnje dvije sezone u susretima s Rijekom .. Niti se trude, niti trče, Rijeka sve riješi s Interom u prvih 10-tak minuta..nakon što igrači Intera stoje ili dodaju loptu igračima Rijeke, ovi daju dva gola i tako iz utakmice u utakmicu..pa sinoć 4 gola Rijeka je dala nakon dodavanja igrača Intera .. prednjačio je Bosec koji je tri puta pogriješio. Jedino je Žutin gol pravi gol. A Toplak je samo jedan licemjer i ništa drugo.

VL
MI
mirko0410
13:27 09.05.2018.

Da ga u Dinamo samo spomenu u bilo kojem kontekstu, pa čak i da bi bio dobar za kositi travu sigurno bi izjava bila drugačija, npr. Dinamo ne može prokockati četiri boda, ali šteta kad nije kapacitet za trenera velikog kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.