Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na igralištu
Povratak na članak

Arijan Ademi: Zakuhalo je među igračima na kraju...

- Šteta, ne smijemo više primati ovako naivne pogotke, kazao je Ademi.

Komentari 28

DU
Deleted user
08:58 22.10.2017.

Hajduk je igrao kao da se igra jedno poluvrijeme i bio borbeniji to jedno poluvrijeme. Novinar podmuklo piše kako je Hajduk veći dio utakmice bio bolji. Glupost ....Dinamo ga je ubio drugo poluvrijeme ....nijgdje Hajduka. Dinamo da je suđenje bilo pošteno bi pobijedio. Nikakav penal za izjednačenje Hajduka. Dinamo je puno kvalitetniji .a to govori gol razlika na poljudu zadnjih 11 utakmica 6:18 za Dinamo naravno. Uz napomenu da je atmosfera u sladu sa klubovima osnovanih od naših istočnih susjeda.

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
09:37 22.10.2017.

Nikad nisam volio Hajduk ali ni mrzio. Ali ipak je Dinamo Dinamo koji viječno Živi.

VL
DU
Deleted user
10:36 22.10.2017.

Naravno da je dinamo bio puno bolji, osim za zlonamjernog novinara zlonamjernog dnevnika.Jadno.

VL
ED
europski dinamo
09:49 22.10.2017.

Ademi svaka čast! 2 godine bez utakmica,a najbolji na terenu. Uvijek je gust iznova gledati kako nas nikako ne može pobjediti na Poljudu još mu sudac poklanja bod. Zašto se hajdukovci ovako ne bore protiv Rijeke?

VL
IL
ilijan
08:56 22.10.2017.

Hajdukovci su pičke

VL
UV
Uvjekprotiv
10:19 22.10.2017.

samo split kmeci. bit ce od lose droge

VL
MA
Magnificus
14:46 22.10.2017.

hajduk je nadigrao dinamo? hajduk!?? ma marš tovari lažljivi! hajduk je bio nešto bolji prvo poluvrijeme i to je sve, jalova terenska premoć i slučajan gol kad se lopta odbila od dinamovog igrača ravno na nogu hajdukovcu koji tada zabija! a drugo poluvrijeme je bila totalna dominacija dinama koji je pregazio hajduk i trebao im je zabiti 5 golova! kako vas nije sram pisati takve laži!!???

VL
DU
Deleted user
15:24 22.10.2017.

Poslije derbija, priča se opet o sucima a najmanje o fenomenaloj utakmici. Naravno, žale se tko drugi nego domaćini. Smatraju da je prvi gol Dinama postignut iz zaleđa, smatraju i kako u 95 minuti nije suđen još jedan penal. Zanimlijvo da se ne žale kada su greške u njihovu korist, a kada su oštećeni, onda drvlje i kamenje po svima. Iako govore stalno da žele samo pravdu u hrvatskom nogometu i regularnost lige, pitamo se onda zašto nisu reagirali kada Cibaliji nije priznat pogodak, a njima priznat iz zaleđa, kada su Lokomtivi zabili iz zaleđa, kada su dobili najsmješniji penal u povijesti HNL-a protiv Zagreba. Gdje su tada bili "borci za pravdu?".Oni najglasniji obično su najzaštićeniji pa se tako tolerira kada zabijaju iz zaleđa, penala koje je sramota pokazivati na snimci. Naravno, suci griješe, greške su sastavni dio igre, ali zanimljivo je gledati reakcije medija kao i reakcije iz Splita kada su greške u korist Hajduka onda svi šute, sve čisto. Prisjetimo se situacije na Maksimiru. Dinamo je zabio potpuno čist pogodak nakon što je lopta, a ne igrač, pogodila Stipicu u glavu, a Soudani je odbijenu loptu zabio u rašlje. Danima smo slušali o tobožnjem prekršaju nad Stipicom, on sam govorio je da mu se zub klima, a hajka je bila neviđena. Valjda netko misli da je trebalo zaustaviti igru ili zbog slučaja "klimavi zub" registrirati utakmicu 3:0 za Hajduk?

VL
BE
Berlioz
12:11 22.10.2017.

Zaboravio sam dodati, iako je penal postojao potpuno je neispravno izveden jer je Erceg stao prilikom izvođenja pa je sudac trebao dosuditi da se ponovo izvodi ali to bi bilo previše za očekivati od suca jer bi ga "objektivni" novinari i mediji razapeli.

VL
BE
Berlioz
11:58 22.10.2017.

Hajduk bolji prvo poluvrijeme, Dinamo drugo. Bio je penal i zasluženo je završilo neriješeno. Za sljedeću utakmicu isprazniti jednu tribinu Poljuda, vrijeme je da se divljaci istjeraju sa stadiona i spriječe prekidi utakmica.

VL
GI
Gips
10:02 22.10.2017.

Dva jadna kluba, papci

VL
PH
Pravi-Hrvat
09:33 22.10.2017.

Dinamo je prvo poluvrijeme igrao BUNKER na Poljudu. Pa ti sad vadi statistiku od stoljeća sedmog, ali ekipa koja toliko više vrijedi (po svim kriterijima) - imala je jednu kontru i dvije polukontre u prvih 45 min. Glavni sudac misli da je "sudački kriterij" gradić u Slovačkoj, a linijski suci samo što nisu izašli na teren u dresovima Dinama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.