Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOG DANA SIGURNO
Povratak na članak

Zajec: Prerano je za regionalnu ligu

Dinamova legenda Velimir Zajec u intervjuu za srbijanski Blic iznio je mišljenje da će se jednoga dana sigurno održavati regionalna liga i u nogometu, ali ne ubrzo.

Komentari 6

MI
Miro
12:39 25.02.2010.

Ako želite naštetiti izvrsnom hrvatskom sportu u nogometu, ako želite nacionlni sport na internacionalnoj razini umanjiti, periferiranjem verćine klubova, i, na koncu, ako želite širiti mržnju na sportski poljima radi materijalnih probitaka menadhžera, tada je razumljivo zašto netko zagovara Regionalnu ligu. Hrvatskio sport se je, nakon oslobođenja, tek počeo pravilno razvijati, tko ga sada želi zaustaviti i svesti na Regije. Sramota i lakrdija!

VL
Avatar vh1
vh1
12:44 25.02.2010.

Gospodine Zajec. Drugi sportovi imaju regionalnu ligu. Zašto mislite da je za nogomet prerano??? Niste nam to obrazložili.

VL
VE
velja
14:08 25.02.2010.

Nerazumem zasto ovoliko vredjanja i pljuvanja a ocete u evropu,ja imam 17 prijatelja iz Zagreba i 8 iz Dalmacije,svi su uzivali kad u bili u Beogradu kod mene u gotima i niko nije ni pomilio da ih uvredi na bilo koji nacin,a ja takodje imam prijatne upomene iz Zagreba!!!

VL
ML
mladen3x
15:21 25.02.2010.

Badava nama i regionalna liga kada se ne radi kvalitetno s mladim kadrom,nego sve vise manje ide preko veze i poznanstva,zato nam liga i je u banani.Regionalna liga moze samo malo vise ljudi privuci na stadion(i oni su u banani),i to vise onih koji su zeljni nereda a ne nogometa jer i u nasem susjedstvu nema nekih kvalitetnih klubova s kojima kada bi igrali mogli i sebe igracki unaprijediti.Sve je to tako tako.Sto se mene tice neka bude ali nema zu nekog napretka.

VL
DE
derin
16:08 25.02.2010.

Neka se zna da je HAJDUK odbio regionalnu ligu, a mamić veliki hrvat nije, zanimljivo.

VL
PI
pilatus
17:19 25.02.2010.

Regionalna liga? Zasto ne ali bez onih koji su pucali i ubijali po hrvatskoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.