Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''PLAVI SU FAVORITI''

Zahora: Dinamo mora iz svoje prve prilike zabiti gol

Dario Zahora
Antonio Bronic/Pixsell
12.07.2010.
u 14:20

Dinamo i Hajduk daleko su iznad HNL-a i slovenskih klubova, sve je ostalo slično – kaže Dario Zahora.

Dinamo će 16. srpnja doznati tko će mu biti protivnik u trećem pretkolu Lige prvaka. Prije toga ipak ima važnog posla, u utorak mora napraviti veliki korak na putu do tog trećeg pretkola jer igra prvi susret drugog pretkola protiv Luke Koper.

– Danas se smijemo, valjda ćemo se smijati i u utorak navečer. Naravno da sam optimist, pa nisu Manchester United – pričao je Sreten Ćuk, Zajecov pomoćnik.

Gledao ih je on, gledao ih je Zajec, a dobro ih poznaje i Dario Zahora, nekadašnji napadač plavih, ali i nekoć prvi strijelac slovenske lige.

– S ozbiljnom su prednošću osvojili slovensko prvenstvo, to govori da su dobri. Da se ne zavaravamo, Dinamo je favorit iako je Koper čvrst i zato će biti važno da ih plavi čim prije probiju. Što dulje bude 0:0 bit će nezgodnije, bit će im lakše, a plavima će rasti nervoza. Zato, plavi moraju iskoristiti svoju prvu priliku i zabiti im gol – kaže Zahora.

No, gledajući plave na pripremama upravo je realizacija stvorenih prilika bila najveći problem.

– Neka su se ispromašivali na pripremama, sad u utorak neka pogađaju – nada se Zahora da će Sivonjić, Dodo, Slepička ili Mandžukić, bude li igrao, pokazati da znaju biti i strijelci.

Zajecov bi optimizam mogla podići činjenica da je Mandžukić počeo normalno raditi, da više ne mora nizati krugove i raditi na snazi koju je nabio doista napornim radom. A s pravim Mandžukićem mogao bi ovo biti novi uspjeh protiv slovenskih klubova, moglo bi se već nakon Zagreba čekati ime novog suparnika pa uzvratni susret s Koprom.

– Dinamo i Hajduk kako su iznad naše tako su i iznad slovenske lige, odskaču po kvaliteti, a ostalo je slično, od infrastrukture do igračkog kadra.

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:58 13.07.2010.

Pa cijela stvar je sjajna za NK Koper jer se nema šta izgubiti. Treba tempo igre smiriti na razinu hrvatskih pristupnih pregovora sa EU, dakle polako, suptilno i smireno. I možda završi onako kao sa projektom 2007 EU ulazka ili 2010 World Cup ulazka.

ZB
Zlatko-Banja Luka
15:23 12.07.2010.

Nevjerujem da Dinamo ima kvalitet da prođe Kopra jer je slovenski nogometu ekspanziji na hrvatski na rubu propasti, i mislim da Dinamo nema šta tražiti protiv Kopra i bolje je Zajecu da što prije podnese ostavku dok nije još kasno.

ES
Escudo
15:56 12.07.2010.

a tebi je vrijeme da napustiš hrvatske portale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije