Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U četvrtak transfer-lista

Zagrebašima je problem kredit od milijun kuna godišnje

'sport 07.03.2009. Zagreb , Dom sportova , cetrvt finalna rukometna utakmica Lige prvaka izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb - RK Pivovarna Lasko Celje.Kiri Lazarov , Renato Sulic. Antonio Bronic / V
'Antonio Bronic'
07.04.2010.
u 08:46

Izbornik reprezentacije Lino Červar rado bi sve igrače koji su višak u CO Zagrebu vidio dogodine u Metalurgu.

Tko odlazi, tko dolazi trenutačno su najčešća pitanja u rukometnom klubu Croatiji osiguranju Zagrebu. Tko će na transfer-listu bit će jasnije nakon sastanka uprave i stručnog stožera kluba koji je najavljen za četvrtak.

Sve pak najviše zanima što će biti s Ivanom Balićem.

– Nije problem njegov godišnji ugovor. On je u zaostatku samo jednu plaću. Problem je kredit koji smo morali uzeti za njegov transfer iz Portlanda u CO Zagreb. Godišnje nas taj kredit s kamatama stoji gotovo milijun kuna – istaknuo je Zoran Gobac, menadžer kluba, te dodao:
– Sljedeće sezone bit ćemo 30 posto jači nego ove. Napravit ćemo sve da taj kredit otplatimo na vrijeme i da Ivano ostane u klubu.

Što se tiče Kire Lazarova, trebalo bi se dogoditi čudo da ostane u klubu.

– Već sam rekao da Balić i Lazarov ne mogu igrati zajedno. Jedan drugome oduzimaju prostor. Naravno da ću kao trener zadržati Balića i oko njega graditi momčad za iduću sezonu – rekao je Nenad Kljaić, trener CO Zagreba, te dodao:

– Neki igrači nisu pružili ono što se od njih očekivalo i za što su bili plaćeni. Prednost ću dati mlađim igračima, poput Špelića, a i Gala treba obavezno ostaviti. Za razliku od Lokea, on igra i u obrani i u napadu.

Kiru Lazarova bi, pak, rado vidjeli u Metalurgu našeg izbornika Line Červara.

– Svi igrači koji su višak u Zagrebu mogu doći k nama. Rado ćemo ih prihvatiti – rekao je Červar.

Koliko je to objektivno?

– Ne znam. Lazarov bi mogao doći, a o ostalima će odlučiti gazda kluba – rekao je Červar, koji će sljedeći tjedan doputovati u Zagreb na konačne pregovore o produženju ugovora s HRS-om.

– Moram sve vidjeti na papiru i potom odlučiti – istaknuo je Červar.

Po svemu sudeći, blizu je odluci da vodi reprezentaciju do kraja OI 2012. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirom
18:55 13.04.2010.

Kada je Balić dolazio govorilo se da Zagreb postaje europski prvak, ali od toga ništa i preskup je za naše prilike i cijena mu u Europi nije više tolika, tako da se projekt pomalo raspada, osobito odlaskom Duvnjaka.

RA
razočarani1
11:07 07.04.2010.

mislim da je u cijeloj priči višak gobac......prošle sezone je prodao tri igrača koji su otišli u najbolje klubove,a gdje je taj novac\'???ove godine tjera četiri igrača nositelja igre........mislim da je tu kraj rukometa u zagrebu.....nije htio uzeti golužu za trenera,več kljajića......nešto tu ne štima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije