Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME Samo par dana nakon završetka SP-a rukometaši Zagreba okrenuli su se klupskim obavezama

Zagrebaši u Poreč bez bolesnog Mirze Džombe

05.02.2009.
u 21:24

Nakon nekoliko dana odmora poslije Svjetskoga rukometnog prvenstva, hrvatski rukometaši ponovo su u matičnim klubovima. Najviše njih igra u Zagrebu Croatiji osiguranju. Danas su zagrebaši autobusom otputovali u Poreč, gdje će biti na pripremama do 11. veljače.

- Na put nije išao samo Mirza Džomba jer je prehlađen i priključit će se momčadi za dan-dva, kada ozdravi. Ne bi bilo u redu da bolestan putuje jer bi mogao zaraziti još nekoliko igrača, a to nam baš ne bi trebalo - rekao je Božidar Jović, sportski direktor kluba.

S momčadi nije putovao ni trener Lino Červar.

- Červar se odmarao u Umagu i odande će doći u Poreč. No, dosta je bilo odmaranja. Reprezentacija i svjetsko srebro sada pomalo padaju u zaborav i moramo se posvetiti obvezama u Ligi prvaka - kazao je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Utakmica između zagrebaša i francuskog Chamberyja igrat će se 14. veljače, no još nije sigurno hoće li se igrati u zagrebačkoj Areni.

- Zasad ide sve po planu i vjerujem da će se igrati u najvećoj zagrebačkoj dvorani.

Hoće li biti puna kao na utakmicama svjetskog prvenstva?

- Naš je zadatak da je napunimo i to ćemo i učiniti - rekao je Bartol Kaleb.

Od dolaska novog kružnog napadača za sada neće biti ništa.

- Igor Vori imat će pomoć Branimira Kolopera. Novog kružnog napadača dovest ćemo sljedeće sezone. Već sada imamo trojicu kandidata, radi se o kvalitetnim igračima - zaključio je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije