Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U goste Wisli

Zagrebaši u Plock s oporavljenim Obranovićem i Pavlovićem

Sandro Obranović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.12.2015.
u 08:26

U Zagrebu smo ih teško pobijedili, ali vjerujem u svoje igrače i možemo napraviti podvig – rekao je Veselin Vujović.

Rukometaši PPD Zagreba danas putuju u poljski Plock gdje će u subotu navečer (20.30 sati) igrati jednu od važnijih utakmica u skupini Lige prvaka. Suparnik je Wisla, koja trenutačno ima bod manje od našeg prvaka.

– Što se tiče igračkog kadra, u malo smo boljoj situaciji nego prije utakmice sa Beşiktaşom. Dakle, Pavlović i Obranović bit će u sastavu. Šteta što Velko Markovski, novo pojačanje, nema još pravo nastupa u Ligi prvaka. Mislim da kod Wisle možemo napraviti pozitivan rezultat. Znamo njihovu snagu, znamo njihovu motivaciju. Imat će sigurno i veliku podršku s tribina. U Zagrebu smo ih teško pobijedili, ali vjerujem u svoje igrače i možemo napraviti podvig – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Nenad Kljaić, bivši trener zagrebaša, postao je izbornik Saudijske Arabije. Već je jednom bio na klupi ove arapske zemlje, kada je na SP-u u Španjolskoj 2013. bila 19.

Izvučene su skupine Lige EHF-a. Od hrvatskih igrača u ovom natjecanju igrat će Željko Musa (Magdeburg), Jerko Matulić i Damir Bičanić (Chambery koji vodi Ivica Obrvan). Magdeburg je u skupini s Granollersom, Dinamom iz Bukurešta i Aalbogom, a Chambery s Ystadom, Helvetijom i Bukureštom.

>>Kada me je oblio hladan znoj, mislio sam – gotovo je, umirem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije