Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Zagrebaši u Harkivu: 'Užas, putujemo kao da igramo 
u KHL-u!'

Zagreb CO Celje (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
26.09.2013.
u 10:46

Motor je jedna od 13 momčadi Lige prvaka, od ukupno 24, u kojima ne igra nijedan naš igrač. Imaju Ruse, Bjelorusa i Čeha

Rukometaši CO Zagreba večeras (18 sati po hrvatskom vremenu) gostovat će kod Motora u Harkivu u 2. kolu skupine A Lige prvaka.

– Olakšavajuća je okolnost što ne igramo u njihovoj dvorani u Zaporožju, koja navodno ne ispunjava sve uvjete – rekao je Ivan Stevanović, vratar CO Zagreba.

A u Zaporožju su zagrebaši igrali 1999. godine, kad su na vratima imali Lavrova i Bašića. Uspjeli su pobijediti sa 22:21. Većina je igrača ove sezone došla u Motor iz Minska, iz Dinama, koji je lani u skupini bio ispred Zagreba i zatvorio mu vrata osmine finala.

Zagrebaši utakmicom protiv Motora kreću na daleku turneju: najprije igraju u Ukrajini (Motor), potom u Bjelorusiji (Meškov) i na kraju u Rusiji (St. Peterburg).

– Kao da igramo u KHL-u! Užasavam se tih dugačkih putovanja, avionskih presjedanja, čekanja na aerodromima... Više se umorimo na putu nego na utakmici – naglasio je Stevanović.

Samo da ne prođete kao hokejaši Medveščaka koji su na sve četiri utakmice u Rusiji bili pobijeđeni...

- To se nama neće sigurno dogoditi - zaključio je Stevanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije