Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Zagrebaši u gostima kod Dinama iz Bukurešta podijelili bodove

PPD Zagreb poražen od Dinama iz Bukurešta u EHF Ligi prvaka
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.12.2022.
u 21:36

PPD Zagreb će u sljedećem kolu, posljednjem u ovoj kalendarskoj godini, u četvrtak, 15. prosinca (20.45 sati), gostovati kod poljske Wisle, izravnog konkurenta za šesto mjesto koje vodi u nokaut fazu.

U utakmici 9. kola Lige prvaka za rukometaše PPD Zagreb je kod bukureštanskog Dinama odigrao 27-27 (13-14) i tako došao do prvog boda na gostovanjima u novoj sezoni Lige prvaka.

Strijelce PPD Zagreba predvodio je Timur Dibirov sa sedam pogodaka, pet ih je postigao Ivan Čupić, a po tri Željko Musa, Karpo Sirotić i Nikola Grahovac. Veliku zaslugu za osvojen bod imaju Zagrebovi vratari: Aljaž Panjtar je obranio devet udaraca, od čega su dva bili sedmerci,, dok je Dino Slavić imao osam obrana i jedan zaustavljeni sedmerac u neizvjesnoj završnici dvoboja.

Strijelce Dinama predvodio je Andrij Akimenko sa šest golova, a po pet su postigli Nicusor Negru i Ali Zeinelabedin. Sjajan je bio i domaći vratar Saeid Heidarirad koji je sakupio čak 17 obrana.

Nakon devetog kola PPD Zagreb se sa šest bodova popeo na šesto mjesto, ostavivši iza sebe Wislu Plock sa pet bodova i Porto koji ima samo jedan. Dinamo je na četvrtom mjestu sa 10 bodova.

U vodstvu je PSG sa 16 bodova, jednim više od Telekom Veszprema koji je u četvrtak pred svojim navijačima svladao Wislu sa 32-22.

PPD Zagreb će u sljedećem kolu, posljednjem u ovoj kalendarskoj godini, u četvrtak, 15. prosinca (20.45 sati), gostovati kod poljske Wisle, izravnog konkurenta za šesto mjesto koje vodi u nokaut fazu.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije