Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmina finala

Zagrebaši slavili u punoj Areni, ali propustili su izbaciti Kolding već u prvom okršaju

PPD Zagreb - Kolding
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
14.03.2015.
u 19:58

Momčad Veselina Vujovića slavila je rezultatom 22:17 i prava je šteta što osam, devet, pogodaka prednosti nije ostalo na kontu. A imali su 22:14 u 28. minuti.

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su sjajnu prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv danskog Koldinga, a samo ih je dekoncentracija u obrani u posljednje dvije minute stajala pobjede kojom su mogli izboriti nastup među osam najboljih već nakon prvih 60 minuta.

Momčad Veselina Vujovića slavila je u zagrebačkoj Areni rezultatom 22:17 pred čak 13.500 gledatelja i prava je šteta što osam, devet, pogodaka prednosti nije ostalo na kontu. A imali su 22:14 u 28. minuti.

Iskusni Danci tako su uhvatili posljednji vlak koji im daje nadu da u uzvratu mogu do preokreta.

- Čestitam dečkima, šteta što smo ispustili veliku prednost. Obrana je bila na visokom nivou, ali napad moramo popraviti. Nije važan rezultat u uzvratu, samo da prođemo dalje. Možemo izgubiti i jedan razlike - rekao je nakon utakmice za HRT odlični vratar Filip Ivić (14 obrana).

PPD Zagreb su predvodili Stepančić (6 golova) i Horvat (4), a Koldingov najbolji strijelac bio je Landin (6). Domaći su imali 14 izgubljenih lopti, a Danci čak 17.

Uzvrat je na rasporedu 23. ožujka, a prednost hrvatskog prvaka mogla bi biti i činjenica da je primio tek 17 pogodaka na vlastitom parketu.

>>Neki novi klinci kontra najboljih veterana lige

Komentara 3

PA
Paket
23:07 14.03.2015.

Bravo Zagreb! I šteta zbog završnice

DH
dalibor.hren
22:15 14.03.2015.

Opet "crne rupe" - do prvog Zagrebovog gola u drugom dijelu prošlo je 15 minuta... A tek gluposti u zadnje dvije minute!? Teško je vjerovati da će Ivić imati takav dan i u Danskoj. No, ipak, sretno dečki, mi smo uz vas!!!

LO
loza
08:14 15.03.2015.

kruha i igara više očito ne prolazi na svakoj slici ima praznih sjedala u "prepunoj" areni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije