Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Zagrebaši bez problema i do devete pobjede

Zagreb CO, Stepančić (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
29.05.2013.
u 09:17

Pucački najučinkovitiji u redovima zagrebaša bili su Matulić (7), Marić (5), Ćosić (4), Batinović (4) i J. Valčić (4)

Rukometaši Croatije osiguranja Zagreba bez većih problema pobijedili su Sisciju sa 42:23 u utakmici 9. kola Lige za prvaka. To je bila i deveta pobjeda prvaka. Pucački najučinkovitiji u redovima zagrebaša bili su Matulić (7), Marić (5), Ćosić (4), Batinović (4) i J. Valčić (4). Sjajan je na vratima bio Ivić s 19 obrana. Kod gostiju najefikasniji Jurjević sa šest pogodaka.

Boris Dvoršek, trener CO Zagreba, poštedio je jučer Horvata i T. Valčića, dok su malu minutažu imali Špiler, J. Valčić i Stepančić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije