Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Zagrebaše uništio mlađi Karabatić! Stariji brat kroz smijeh to komentirao

- Rekao bih čak da su nas i precijenili – rekao je nakon utakmice Lino Červar.

Komentari 7

OL
OldybutGoldy
07:53 30.09.2018.

Zagrebaše???? I Vi gospon novinar "zagrebaše" i to jaaaako. Od pamtivjeka se to zove zagrebčane.... Kaj opet na svu silu želite promjeniti hrvatski jezik?

VL
DU
Deleted user
08:23 30.09.2018.

Neka se samo Zagreb drži regionalne lige.Daleko od najboljih momčadi će dospjeti.

VL
DU
Deleted user
09:43 30.09.2018.

Zagreb ima veliku "rupu" generacija a desila se još prije no što su postali PPD, jer kako da radi normalno klub a 8 mjeseci nitko nije dobio plaću? Otišli su gotovo svi talenti raditi i igrati van Zemlje?! Rezultat je to i ove momčadi, koja je zapravo klupa prave Zagrebove momčadi? Tako je to kad bi htjeli biti prvaci Europe, Svijeta a ne dajemo ni kune tako velikom klubu kao što je Zagreb? Osobno gledam to kao grešku zajednice o brizi za "sve pomalo marginalizirane sportove"! Pitajte onu bacačicu koplja prima li kakvu pomoć da bi mogla trenirati a Olimpijski je prvak Svijeta? Čudno je kako brzo zaboravljamo ljude zaslužne za velike rezultate učinjene u Hrvatskom dresu!? A zaslužni su za prepoznavanje naše RH od svih političara zajedno!?

VL
TV
tugomir.vidak
10:09 30.09.2018.

Od rukometaša sa Tuškanca pa do PPD dugo vremena je prošlo ali uvijek sam govorio ZAGREBČANI da to znadu samo oni koji su se rodili tu doma pod SLJEMENOM da a dotepenci još moraju dugo živjeti da bi postali kao mi domaći ZAGREBČANCI

VL
ET
etika
05:36 30.09.2018.

Koji je rezultat utakmice? Mislim .. .možda ga je negdje i napisao no tražim brojke i između dvotočku pa nigdje ne vidim... Može mi netko pomoći osim da mi preporuči da krenem kupovati i čitati druge novine?

VL
DU
Deleted user
06:04 30.09.2018.

Ne možeš puno protiv ovakve ekipe, al' ne moraš baš ispast' smiješan u igri protiv pivota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.