Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škola tenisa

Zagrebački klinci kreću stopama Marina Čilića

Tenis
Foto: Pixsell
10.09.2014.
u 23:55

TK Movens već četvrtu godinu organizira besplatnu školu za klince. Ove godine edukacija će trajati od 15. rujna do 5. listopada

Odavno jedan vrhunski hrvatski sportaš nije poslao tako snažnu poruku mladim ljudima u Hrvatskoj kako je to učinio Marin Čilić. Najbolji hrvatski tenisač je, podsjetimo, nakon osvajanja US Opena, kazao: 

– Ovo je nada za sve, ako radiš naporno, trud će ti se isplatiti. Meni se isplatio.

Marin je sigurno primjer koji bi generacije koje dolaze sigurno trebale slijediti.  Tenis je sigurno jedan od sportova koji mladim ljudima mogu otvoriti nebrojene mogućnosti. Stoga su se u Dugavama i ove godine odlučili za novu akciju. Teniski klub Movens u suradnji s TK Dugave na terenima centra u Dugavama već četvrtu godinu zaredom, od 15. rujna do 5. listopada organizirat će besplatnu školu tenisa za djecu. Osim upoznavanja i podučavanja, cilj škole je ujedno i prevencija svih neprihvatljivih oblika ponašanja te poboljšanje zdravstvenog i psihofizičkog stanja djece.

– Želimo taj sport učiniti pristupačnijim.Tenis nije nimalo skuplji od drugih sportova, primjerice nogometa, iako se vrlo često percipira na takav način. Važno je da ljudima pokažemo da je tenis sport koji  ne zahtijeva nužno velika financijska ulaganja. Budući da se iz godine u godinu broj zainteresiranih polaznika povećava, sve smo bolje organizirani i spremni prihvatiti veći broj skupina – kazao je Markica Mustapić, licencirani trener Hrvatskog teniskog saveza.

– Besplatni program za djecu od 6 do 10 godina provodit će se ukupno deset sati tijekom tri tjedna, u skupinama od šestero do osmero djece. Na kraju programa organizirat ćemo veliki završni turnir za svu djecu, a svi polaznici dobit će i medalje jer su sva djeca sudionici ujedno i pobjednici – kaže Mustapić. 

Dodatne informacije i detaljan raspored treninga dostupni su na internetskoj stranici www.tk-movens.hr ili pozivom na broj mobitela 098-664 982.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije