Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinkronizirano klizanje

Zagrebačke pahuljice na šestom mjestu

Zagrebačke pahuljice
Pixsell
06.03.2010.
u 21:24

Pobjedom jedne od najboljih svjetskih ekipa u sinkroniziranom klizanju, njemačkog Team Berlina, pred 4.000 gledatelja u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma spotova završen je 8. međunarodni Trofej Zagrebačkih pahuljica.

Njemački sastav već nakon kratkog programa zauzeo je uvjerljivo vodstvo, no večeras je s visokih 190.28 bodova iza sebe ostavio i ruski Tatarstan koji je potpuno osvojio zagrebačku publiku. Brončanu medalju osvojile su Čehinje, ekipa Olympia.

Najbolja hrvatska seniorska ekipa, Zagrebačke pahuljice imale su peti najbolji slobodni program, no, slabiji nastup prvoga dana, u konačnici ih je stavio na šesto mjesto.

- Bio je to naš najbolji program ove sezone. Prvi put smo otklizale bez pada. Šteta zbog slabijeg kratkog programa, jer u protivnom bi bile sigurno za 1-2 mjesta bolje. Sve u svemu, bila je ovo odlična priprema za Svjetsko prvenstvo koje nas u travnju čeka u Colorado Springsu - komentirala je kapetanica Zagrebačkih pahuljica, Kristina Radaš.

Veselje Zagrepčanima donijele su juniorke koje su osvojile zlato ispred mađarskog Ice starsa. U konkurenciji kadetkinja najbolje su bile Ruskinje, Olimpijski Unitis, dok su Pahuljice uzele srebro.

S preko 6.000 gledatelja u dva dana nadmetanja u Ledenoj, Trofej Zagrebačkih pahuljica ponovo je dobio visoku ocjenu svojih sugrađana.       

Trofej Zagrebačkih pahuljica, rezultati:

Seniorke
1. Team Berlin (Njemačka) 190.28 bodova
2. Tatarstan (Rusija) 155,21
3. Olympia (Češka) 133.46
4. Skating Graces (Njemačka) 114.80
5. Magic Diamonds (Njemačka) 110.92
6. Zagrebačke pahuljice (Hrvatska) 104.93   

Juniorke
1. Zagrebačke pahuljice (Hrvatska) 94.29 bodova
2. Ice stars (Mađarska) 84.19

Kadetkinje
1. Olimpijski Unitis (Rusija) 32.12 bodova
2. Zagrebačke pahuljice (Hrvatska) 21.46

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije