Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - OSIJEK 2:2

Zagreb zamjera Bebeku što dvaput nije pokazao na 11 m

Ivan Bebek
Marko Lukunić/Pixsell
20.03.2012.
u 20:43

Nogometaši Zagreba remizirali su s Osijekom u zaostalom 18. kolu MaxTV Prve HNL (2:2).

Nakon negledljivog prvog dijela, u kojem niti jedna momčad nije ozbiljnije zaprijetila protivničkim vratima, u drugom su postignuta četiri pogotka za samo 17 minuta.Najprije je Zagreb u 51. minuti zabio za vodstvo pjesnika, a onda su gosti preko Peroševića s bijele točke (55.) i Leškovića (66.) preokrenuli, a konačan omjer postavio je Oršulić (68. minuta) sjajnim udarcem s dvadesetak metara. Dosta je kontroverzi opet izazvao glavni sudac utakmice Ivan Bebek. Bura oko derbija Hajduka i Dinama još se nije ni stišala, a  o Bebekovim spornim odlukama pričat će se i nakon jučerašnjeg sraza u Kranjcevicevoj.

Naime, domaćini su mu zamjerili što u dva navrata nije dosudio, po njima, očite jedanaesterce. Najprije je Vrgoča lopta pogodila u ruku u 57. minuti, a u 63. je pred gostujućim vratima Lešković gurnuo Štroka. Za suca Bebeka dvojbi ni ovaj put nije bilo.- O ruci bi se dalo raspravljati, no mislim da je ona situacija sa Štrokom bio očiti jedanaesterac. Gosti nisu poštivali pravila FairPlaya u situaciji koja je prethodila njihovu jedanaestercu kada je Mateo Pavlović ležao na podu. Smatram da smo zaslužili pobjedu - kazao je Zagrebov trener Gordan Ciprić. Trener Osijeka Vlado Bilić nije želio komentirati suđenje.

Ključne riječi

Komentara 15

C5
c54t21q2
20:51 20.03.2012.

To ti je nas nogomet!Kad ide ide a kad ne ide trazi gresku kod sudije,mamice,markovica...

C5
c54t21q2
20:52 20.03.2012.

...i u drugil europskim ligama sudije (ne)namjerno prave greske ali nitko ih ne razapinje kao kod nas.

LI
list68
20:52 20.03.2012.

Osijek je dynamov \"satelit\", na Mamićevoj su platnoj listi, i prema njima suci moraju biti vrlo popustljivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije