Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRSNA PREDSTAVA

Zagreb uvjerljivom pobjedom do prvih bodova u Ligi prvaka

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, 3. kolo, RK Zagreb - Kolstad Handball
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.09.2023.
u 21:00

Na ljestvici vodi Kiel s tri pobjede, Aalborg, PSG i Kilece imaju po četiri boda, Pick Szeged, Zagreb i Kolstad po dva boda, a na začelju je Pelister s tri poraza. U idućem kolu hrvatski prvak će 12. listopada ugostiti Aalborg

U susretu 3. kola skupine A rukometne Lige prvaka, PPD Zagreb je u Areni pobijedio norveški Kolstad sa 31-20 (17-10) ostvarivši prvu pobjedu sezone. Nakon poraza od THW Kiela (23-30) i Paris Saint-Germaina (31-35), hrvatski prvak je upisao prvu pobjedu u skupini A, uvjerljivo porazivši norveški Kolstad sa 11 razlike.

U prvih 15 minuta gosti su bili nešto bolji, veći dio vremena bili su u vodstvu, ali nikada s više od gola razlike. PPD Zagreb je do prve prednosti na utakmici stigao u 16. minuti povevši sa 9-8, a potom je furioznom završnicom poluvremena stigao do velikih sedam golova razlike (17-10). Matej Mandić se razbranio, a Yoel Cuni Morales, Miloš Kos i Timur Dibirov su zabili po četiri gola za uvjerljivih +7 nakon prvih pola sata.

GALERIJA Dinamo 'petardom' protiv Rudeša osvojio tri boda uoči derbija na Poljudu

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, 3. kolo, RK Zagreb - Kolstad Handball
1/13

Na otvaranju drugog dijela hrvatski prvak je poveo sa +9 (19-10). U 44. minuti stigao je i do 10 golova viška (24-14), a na koncu je završilo s najvećih +11 (31-20). Zagreb su do pobjede predvodili Morales s osam golova, Dibirov sa šest, te Kos sa četiri gola, dok je sjajni Mandić imao 15 obrana. U norveškim redovima najefikasniji je bio Islanđanin Bjorn Gudjonsson sa 11 golova.

Preostala tri susreta iz ove skupine igrana su u srijedu. Kiel je na gostovanju pobijedio Eurofarm Pelister sa 23-20, a hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak je za njemački sastav zabio jedan gol.

VEZANI ČLANCI:

Kielce je porazio PSG sa 30-29 uz šest golova Igora Karačića, dok je Pick Szeged bio bolji od Aalborga sa 34-27. Mario Šoštarić je zabio devet golova, Luka Stepančić dva, a Marin Jelinić jedan gol za Pick Szeged.

Na ljestvici vodi Kiel s tri pobjede, Aalborg, PSG i Kilece imaju po četiri boda, Pick Szeged, Zagreb i Kolstad po dva boda, a na začelju je Pelister s tri poraza. U idućem kolu hrvatski prvak će 12. listopada ugostiti Aalborg.

VIDEO Sin Zlatka Dalića se oženio! Ponosni otac objavio je prvu fotografiju s vjenčanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije