Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INT - ZAG 2:2

Zagreb u Zaprešiću s osmoricom igrača osvojio bod

Inter - Zagreb
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
11.12.2015.
u 20:10

Inter je nakon šest odigranih kola na šestom mjestu sa 22 boda, dok je Zagreb posljednji sa devet.

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Inter i Zagreb u prvom susretu 20. kola HNL-a. Utakmica u maglovitom Zaprešiću završila je 2:2 s tim da je Zagreb kraj dočekao s tri igrača manje.

Goste je u vodstvo doveo Gabrijel Boban (33.) da bi Nestorovski okrenuo susret. Prvo je zabio u 57. minuti, da bi Bevab u 56. minuti dobio crveni karton, a Nestorovski sa 11 metara okrenuo utakmicu.

Konačni rezultat postavio je Stepčić u 66. minuti, no Zagreb je do kraja susreta ostao bez još dvojice igrača. Prvo je u 83. isključen Livaković, a onda tri minute kasnije i Šehić.

Inter je nakon dvadeset odigranih kola na šestom mjestu sa 22 boda, dok je Zagreb posljednji sa devet.

>> Torcida Čičku poklonila remen, a on njima primjerak bontona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije