Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ FENJERAŠA

Zagreb u Osijeku potonuo na dno, Inter u Zadru pobjegao s njega

Osijek Zagreb (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
Autori: Damir Mrvec, av/VLM
27.04.2013.
u 18:19

Inter je sa 2:1 slavio na Stanovima i izvukao se s posljednje pozicije, a Zagreb je kiksao kod Osijeka (1:0) i zaglibio na dnu ljestvice

Za nogometaše Intera iz Zaprešića bio je ovo vikend iz snova. Pobijedili su u gostima izravnog suparnika, Zadar (2:1), a Zagreb i Cibalija, također "davljenici" su izgubili u Osijeku, odnosno Puli.

 - Ovakav rasplet može se samo sanjati. Nakon poraza od Istre u Zaprešiću već su nas poslali u Drugu ligu, a onda se nakon samo jednog kola sve preokrene. U Zadru smo bili bolji prvo poluvrijeme, imali smo neke prilike. U nastavku je Zadar odlično otvorio utakmicu, postigao pogodak. U tom trenutku za nas je počela borba za život - rekao je Rajko Magić, trener Intera.

Iz dva prekida Zaprešićani postižu dva pogotka, prvo Oršić, a potom Budimir.

 - I onda šok. Tomislav Bosec, koji je ušao u igru, za pet minuta dobio je dva žuta kartona. Zadrani su u posljednjih deset minuta silno napadali, ali smo se uspjeli obraniti - rekao je Magić.

U sudačkoj nadoknadi domaćin je tražio jedanaesterac zbog igranja rukom, a zbog prigovora Surać je dobio crveni karton.

 - Bio sam predaleko da bih vidio što se dogodilo u toj gužvi - rekao je Magić.

Inter je nakon pet mjeseci konačno ostvario pobjedu.

 - Dečki su pobjedu posvetili bolesnom Ivanu Laljku, počasnom predsjedniku kluba. Baš me je nazvao poslije utakmice i čestitao. Bio je baš veseo - zaključio je Magić.

Bez obzira na poraz u Osijeku, Miroslav Blažević, trener Zagreba, još uvijek vjeruje u ostanak.

 - Abdurahimi se kod stopostotne prilike nonšalantno ponašao i promašio. To nas je na kraju skupo koštalo - rekao je Blažević.

Interove sreće nije bio Zagreb koji je novim kiksom postao posljednja momčad prvenstva. Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio pjesnike sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Lešković u 43. minuti, a Ćirini izabranici ostali su zadnja momčad sa samo 23 boda.

Poredak začelja tablice: ...9. Zadar 28, 10. Inter 26, 11. Cibalia 26 (-1), 12. Zagreb 24...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije