Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARDAR PRVAK

Zagreb treći u SEHA-i, Obrvan odlazi, Goluža prvi na listi za klupu

Marin Šego
Marko Lukunić/VLM
15.04.2012.
u 17:03

Poraz zagrebaša u polufinalu SEHA lige donio je praznu Arenu u borbi za treće mjesto, tek 1100 navijača. A u finalu - 500!

Rukometaši Croatije osiguranja Zagreba (Horvat 10 golova, Štrlek 6, Šego 13 obrana) pobijedivši Tatran sa 31:29 osvojili su treće mjesto na Final Fouru prvog izdanja regionalne SEHA lige. Kako se igralo u Zagrebu, scenarij je nudio posve drugačiju priču, zagrebaši su bili veliki favoriti. Ali, polufinalni poraz od Vardara, koji je u makedonskom finalu nadjačao i Červarov Metalurg sa 21:18, u nedjelju je ostavio Arenu praznom. Brojači su u dvoboju za treće mjesto pokazali nazočnost tek 1100 gledatelja, na finalu ih je ostalo tek 500! I to je najslabiji posjet na nekom sportskom događaju u najvećoj hrvatskoj dvorani.

Poraz je donio i potres u redovima zagrebaša, ubrzao je da na vidjelo isplivaju neke stvari koje su se gurale pod tepih. Pričalo se ranije potiho, u nedjelju i glasno, da je odnos između trenera Ivice Obrvana i igrača - loš. A po starom običaju, premda iza sebe ima sezonu odličnih rezultata, valja očekivati da će vodstvo zagrebaša promijeniti trenera. A također po starom običaju, valja očekivati da će igrači kiks zbog kojega je izgubljen finale osjetiti - po džepu.

Vodstvo kluba sastančilo je u nedjelju navečer, ali bez konačne odluke, koja će se znati danas u podne. A kuloari su kao glavnog kandidata za Obrvanovog nasljednika na klupi ponudili izbornika Slavku Golužu.

Ključne riječi

Komentara 4

RE
real
19:01 15.04.2012.

nije samo Balkan

TE
tepčin
18:07 15.04.2012.

Bravo! Uspjeli ste osvojiti treće mjesto i tako osvojili treće mjesto na Balkanu!

AR
arjavas
18:50 15.04.2012.

Katastrofa, bravo Gobac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije