Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI TROFEJA

Zagreb proslavio naslov prvaka, Horvatu opet ispao poklopac

Zagreb prvak (1)
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
30.05.2013.
u 22:11

- Žao mi je samo što se nismo ove sezone plasirali u osminu finala Lige prvaka - istaknuo je Horvat.

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Dubravu sa 36:21 u posljednjem kolu Lige za prvaka. Boris Dvoršek, trener Zagrebaša, ispunio je obećanje - deset pobjeda u deset utakmica u Ligi za prvaka.

- Sezona je super završila, s tri osvojena trofeja. Igrači su jako puno uložili u posljednja tri mjeseca koliko smo zajedno. Puno smo radili na parketu, ali i izvan parketa. Ta tri mjeseca pamtit ću cijeli život jer su mi priuštila puno sreće i zadovoljstva - istaknuo je Dvoršek.

Prije utakmice Zlatko Horvat, kapetan momčadi, primio je nagradu kluba navijača Bijeli lavovi za najboljeg rukometaša kluba, prema izboru navijača. Josip Valčić, zamjenik kapetana, ispred kluba je primio svečanu tortu koju su za ovu prigodu posebno napravili navijači kluba Bijeli lavovi. A poslije utakmice Zlatko Horvat podignuo je veliki pehar i kao i prošle godine otpao mu je poklopac kod podizanja u zrak.

- Žao mi je samo što se nismo ove sezone plasirali u osminu finala Lige prvaka - istaknuo je Horvat.

U klubu već polako slažu momčad za sljedeću sezonu.

- Za dovođenje vrhunskih igrača nemamo novca. Ali za mlade, kvalitetne igrače imamo. Tako je za nas potpisao Teo Čorić, mladi pivot Poreča. Situacija s Ilijom Brozovićem je takva da mora ići na operaciju - rekao je Ante Ančić, generalni menadžer kluba.

Najefikasniji protiv Dubrave bili su Matulić sa sedam i Marić sa šest pogodaka.

>> Zagrebaši bez problema i do devete pobjede

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije