Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagreb poražen u Skoplju, orilo se 'Vujo majstore'

Veselin Vujović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
01.10.2014.
u 00:04

Dugo se pljeskalo i skandiralo "Vujo majstore“. Ne čudi jer je Vujović proveo pet sezona u ovom klubu s kojim je postigao niz sjajnih rezultata. Uostalom, sa Vardarom je bio i prvi osvajač SEHA lige.

Rukometaši PPD Zagreba upisali su u Skoplju drugi poraz SEHA ligi. Očekivano. Vardar je ove sezone kandidat ne samo za završni turnir SEHA lige već i za završni turnir Lige prvaka. Pobijedila je makedonska momčad sa 32:29 (19:16).

S obzirom da su u jednom trenutku gubili sa šest razlike, "plinari“ su na kraju super prošli. Primljenih 32 pogotka znači da Zagrebaši nisu uspjeli ponoviti onako dobro igru u obrani kao protiv Kiela kada su primili sedam manje.

Bila je to posljednja utakmica Vardara u dvorani Kale jer već sljedeću igraju u novo sagrađenoj dvorani. Ne treba posebno istaknuti da je dvorana bila dupkom puna (2000 gledatelja), a najveći pljesak dobio je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba. Dugo se pljeskalo i skandiralo "Vujo majstore“. Ne čudi jer je Vujović proveo pet sezona u ovom klubu s kojim je postigao niz sjajnih rezultata. Uostalom, sa Vardarom je bio i prvi osvajač SEHA lige.

Oba trenera krenula su u utakmicu sa znatno izmijenjenim sastavima u odnosu na one s kojim su slavili u prvom kolu Lige prvaka. Raul Gonzalez, trener Vardara, na tribini je ostavio dva junaka celjske pobjede, vratara Arpada Šterbika i lijevo krilo Timura Đibirova. Vujović je pak počeo bez Ivića, Šprema, Horvata, Brozovića i Obranovića. I dok je Vujović ubacio prvu postav već je bilo plus šest za domaćina (13:7).

U nastavu su Zagrebaši ganjali prednost, ali je nisu uspjeli dostići. Najefikasniji kod PPD Zagreba bili su J. Valčić sa sedam, te Luka Stepančić sa šest pogodaka. Kod domaćina Dobrivoje Marković postigao je deset pogodaka. Blaženko Lacković dodao je četiri, a Igor Karačić dva.

>> Dvojac za uspjeh: Vujović i Sarač stvaraju lavove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije