Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSNA - ZAGREB 71:64

Zagreb pobjedom otvorio NLB ligu

Krunoslav Simon
Goran Stanzl
09.10.2009.
u 22:16

Krunoslav Simon je s 20 postignutih koševa predvodio Zagrebaše u pobjedi protiv Bosne u Sarajevu, na otvaranju nove se sezone u NLB ligi.

Sarajevska je momčad u susret ušla odlučnije i na krailima domaće publike u 3. minuti došla u vodstvo od osam koševa razlike (10:2). Nakon minute odmora, koju je pozvao trener gostiju Bajramović, momčad iz Trnskog zaigrala je kudikamo bolje i sa nekoliko povezanih koševa ubrzo se vratila utakmicu.

Dobrom igrom u obrani Zagrebaši su domaćinima do kraja četvrtine dozvolili da ubace samo tri koša (13:13). Obje su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, a na odmor je Bosna otišla s prednošću od dva koša razlike (29:27).

U nastavku sasvim druga slika. Istina, domaći su igrači poveli sa šest koševa (33:27), no nakon toga žuti su se probudili i nametnuvši svoju igru, okrenuli omjer u svoju korist. Sarjlije su do pred kraj utakmice serijom trica vratili neizvjesnost (64:67), ali Zagrebaši dobrom igrom u obrani uspjeli su sačuvati prednost. Pored raspoloženog Simona, kod gostiju su još zapaženi bili Tomić (14), Barać (12) i Zorić (11), a kod Bosne Šehović (17) i Jovanović (14)

 

NLB liga, 1. kolo:

Bosna – Zagreb 64:71

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije