Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan preokreta

Zagreb pobijedio Osijek sa 2:1, Inter iznenadio Lokomotivu

Zagreb vs Osijek (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
26.10.2012.
u 17:59

Lokosi su poveli 2:0 pogocima Barbarića i A. Kramarića, a onda je Inter uspio postići tri pogotka i pobijediti

Dva potpuna preokreta dogodila su se u utakmicama 13. kola Max TV Prve HNL.

Zagreb je u Kranjčevićevoj pobijedio Osijek sa 2:1, ali nije za njih sve idealno krenulo. Mladi veznjak Osijeka Kvržić doveo je goste u vodstvo u 32. minuti i tada se činilo da će zagrebaši doživjeti još jedan poraz. Međutim, u drugom poluvremenu Zagreb je zaigrao bolje, otvorenije i preko Mitrovića u 57. i Štroka u 74. minuti preokrenuo rezultat i osvojio važna tri boda.

Ovo je Zagrebu bila tek druga ovosezonska pobjeda, ali su sada barem nakratko preskočili Zadar i maknuli se s dna ljestvice. Osijek je ostao treći sa 21 bodom.

U drugoj odigranoj utakmici, onoj između Lokomotive i Intera, dogodio se još veći triler. Lokosi su već u osmoj minuti poveli 2:0 pogocima Barbarića i A. Kramarića, a onda je Inter uspio postići tri pogotka i pobijediti. Prvi gol postigao je Oršić, a preostala dva M. Kramarić.

Lokomotiva je ostala peta, a Inter deveti.

Istra i Slaven Belupo u Puli su odigrali bez pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije