Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb osmi put domaćin Trofeja Zagrebačkih pahuljica

Klizanje
AFP
26.02.2010.
u 21:09

Desetu godinu zaredom Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova ugostit će jedne od najboljih ekipa iz svijeta sinkroniziranog klizanja.

Nakon što je 2005. i 2009. godine bio domaćin Svjetskog seniorskog prvenstva i postao jedini grad u svijetu koji je najveće natjecanje organizirao dva puta, glavni hrvatski grad će 5. i 6. ožujka ponovo biti centar ovog sve popularnijeg zimskog sporta i to na 8. međunarodnom Trofeju Zagrebačkih pahuljica.

Zahvaljujući entuzijastima Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, te velikom napretku hrvatskih klizačica, od 2001. i prvog Trofeja, led Doma sportova "osjetile" su čak 84 različite ekipe iz 21 zemlje svijeta, a programe je uživo pratilo više od 55.000 gledatelja.

Ovo natjecanje je preraslo u tradiciju i jedan od simbola zagrebačkog ledenog sporta, a tradicija se nastavlja i ove godine. Ljubitelji klizanja će u dva dana sjajnog nadmetanja moći pratiti više od 200 klizačkih lica, tri najbolje hrvatske ekipe seniorskog, juniorskog i mlađejuniorskog uzrasta, te najbolje gostujuće sastave iz Rusije, Njemačke, Češke, Mađarske...

Ulaznica za dvije osobe stoji simboličnih 15 kuna, a može se kupiti na blagajnama Doma sportova. Svi oni koji se u subotu i nedjelju (27. i 28. veljače) nađu na sajmu Sporta i nautike (Zagrebački velesajam) na štandu Event logistike (Paviljon 8a) kartu za natjecanje mogu dobiti besplatno.

Natjecanje u subotu počinje od 18.30, a u nedjelju od 17.30.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije