Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladionice i tenis
Povratak na članak

Zagreb opet sumnjiv: na Jelenića i Bozoljca uplaćena dva milijuna eura

Tijekom lanjskog susreta Veića i Canasa i senzacionalne pobjede našeg tenisača promet kladionica bio je čak 16 milijuna kuna, a ove je godine novi meč pod sumnjom.

Komentari 5

XY
xyxyxy
23:09 03.02.2010.

Ajme, pa bilo bi čudno da nije bilo sumnjivih mečeva. Ovo s Jelenićem ne da je sumnjiv meč, nego je bez ikakve dvojbe namješten. Čovjek jedva stajao na nogama u drugom setu, pa takvog bi ga i amater pobjedio. Alii njegov prijatelj mu je odlučio pokloniti najljepši mogući dar, prvi pobjedu na ATP-u. Izgleda da je ovaj turnir kao stvoren za prve pobjede nekih tenisača, a za njihove protivnike da malo zarade na kladionici...I svi sretni. Ovaj bi turnir trebao bojkotirat i onaj mizerni broj ljudi što se pojavi na tribinama izuzevši Čilićeve mečeve. On nije kriv i zaslužio je da ga se kao polufinalista Australian Opena dočeka s ovacijama.

VL
TH
than
23:24 03.02.2010.

Kao prvo u tenisu ne treba dvoje da nesto namjesti, vec moze samo jedan namjestati. Kao drugo ovo izgleda toliko \'smijesno\' da tako niti retardirane osobe ne bi namjestale. Dalo bi se to kudikamo kvalitetnije namjestiti.

VL
DH
dalibor.hren
06:55 04.02.2010.

Ako je g. Horvat izjavio da su sumnje neutemeljene, onda je ili lud ili blesav: Kako može u profi tenisu jednonogi odigrati čitav set i još k tome pobijediti?

VL
QW
qwert123
07:29 04.02.2010.

LOL

VL
OB
-obrisani-
08:27 04.02.2010.

Pa nisu li namještaljke na klađenju pored turizma na Jadranu najsigurnija i najčešča zarada u Hrvatskoj ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.