Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan odluke

Zagreb odlučuje o treneru Androiću, Cibona se pojačava

'20.10.2011, Stechert Arena, Bamberg, GER, ULEB EL, Brose Baskets Bamberg vs KK Zagreb, im Bild: Vlado Androic (Trainer Headcoach Zagreb) // during the Match GER, ULEB EL, Brose Baskets Bamberg vs KK
'nph / Will'
19.03.2012.
u 10:38

– I igra i vođenje igre bili su ispod svakog dostojanstva, moramo nešto mijenjati. Dosta je bilo sramoćenja kluba – kaže Jelavić

Zmago Sagadin, trener koji je vodio Helios protiv tri najjača hrvatska kluba, ovako predviđa završnicu našeg prvenstva:

– Dok Cedevita drži najvišu razinu, Cibona se diže, bit će sve bolja i među njima vidim finale jer Zagreb ima dosta problema i vidljivo pada.

Kako će se zagrebaši nositi s tim problemima, znat će se večeras kada se sastaje Izvršni odbor. O čemu će se razgovarati, naznačio nam je poprilično ojađeni predsjednik kluba Davor Jelavić nakon sramotne predstave protiv Širokog (48:72).

– I igra i vođenje igre bili su ispod svakog dostojanstva, pravo sramoćenje i mi moramo nešto mijenjati. Bez obzira na financijske probleme u klubu, ovako ne smijemo prosipati ugled. Mi se sada prema igračima možemo postaviti i tako da kažemo da za to što pružaju neće biti novca. Odgovoran je i trener koji je djelovao poprilično nemoćno i koji takvim utakmicama sam sebe diskvalificira. Takav poraz ne bi doživjela naša druga momčad i mene čudi šutnja ljudi iz kluba.

Šute jer kao da se boje posegnuti za šok-terapijom. No u Trnskom će morati nešto poduzeti jer Cibona se pojačava igračem (Zack Wright) koji bi mogao biti prevaga. Amerikanac je u posljednjoj utakmici za grčki Rethimno uknjižio 27 koševa, 7 skokova, 5 asistencija i 4 osvojene lopte. Dovoljno zabrinjavajuće čak i za financijski stabilnu ali zdravstveno poljuljanu Cedevitu.

Ključne riječi

Komentara 2

BZ
beli zg
12:46 19.03.2012.

Androić je super gospodin, ali kao trener je razočarao

Avatar mohito
mohito
18:56 19.03.2012.

ovaj wright je igracina, veliko pojacanje...nadam se da ce se uigrat na vrijeme za hrvatsko prvenstvo koje ce ove godine konacno bit zanimljivo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije