Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već 16. poraz u nizu
Povratak na članak

Zagreb nakon sjajne SEHA predstave nastavio tužan niz u Ligi prvaka: Godinu i pol dana poraza

Kako se uopće mogao dogoditi ovako visok poraz kada se zna da su plinari puno jači nego lani. Ako ništa drugo jači za iskustvu Gojuna, Muse, Čupića, Obranovića, Ivića...

Komentari 3

AD
admzaq
17:32 17.09.2021.

Koga više i briga. Zato i nema komentara. Nekada je badel bio u vrhu. Ovo sada je dno dna. I to već godinama. Kakve crne veze ima seha liga. Utakmice tamo su kao prijateljske. Junaci se prepoznaju na muci. Čim dođe neka bitnija utakmica - cvrc.

VL
DU
Deleted user
09:13 20.09.2021.

Srećom, moguće je na ehf kanalu pogledati utakmice LP. I uvjeriti se nažalost koliko su milja vodeći klubovi ispred. Novci očito sve određuju.

VL
VK
vječni krojf
09:18 18.09.2021.

Žalosno je bilo gledati rukomet kakvog su igrali Zagrebčani,ali nekako isto kao i reprezentacija,bez ideja u napadu,u kontrama koje su bile strani pojam za njih.Drugi napreduju u rukometu a mi stagniramo,tapkamo u mjestu,igramo staromodni rukomet,I ne vjerujem da takvom igrom PPD može koga pobijediti u ligi prvaka.Trener je isto priča za sebe, nema onog što je bilo kada je Vujović bio trener,ali naravno on nije bio dobar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.