Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop u Kranjčevićevoj
Povratak na članak

Zagreb izgubio od Slaven Belupa i ispao u drugu ligu

Novim porazom Zagreb je najviše obradovao nogometaše Istre 1961 koje večeras još očekuje utakmica sa vodećim Dinamom

Komentari 3

Avatar Idler 3
Idler 3
19:31 30.04.2016.

Zagreb je počel tonut onog trenutka kdaj je tradicionalnu bijelo-plavu boju zamenil "crveno-belom" Bandićevsko-eSDePejskom !!! Zgubili su identitet, ono malo kibicera kaj ih je pratilo, a sve ostalo je sam bil šlag na tortu.

VL
GV
golub Vaso
21:03 30.04.2016.

Gledam golove na dnevniku i vidim da se igrači zagreba izmiču, tj. puštaju sva tri gola. To bi i slijepac vidio.

VL
RI
rikavac
22:33 30.04.2016.

haha gledao sam golove prvi gol je naj smjesniji da odbrana,izmice od pucaca i da golmanu onako ispada lopta smijesno. Drugi gol je jos veca tragedija dvojica obrambeni igraca napadaju napadaca Slavena ,napadac Slavena pada izmedju njih nakon par sekundii ustaje i daje gol ispod golmana a obrambeni igraci ostaju lezat. Zalosno. Mislim da bi trebalo malo pretrest uplate na kladionicama na Slaven jer je se kvota kretala od 6 pa do 7,5 a za x2 od 4 do 4,50.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.